Dorel a comis-o din nou! Acum, i-a stat fibra în cale
Dorel a comis-o din nou! Acum, i-a stat fibra în cale

Dorel a comis-o din nou! Acum, i-a stat fibra în cale

Necazurile s-au ţinut lanţ pentru o societate de telecomunicaţii. După ce în urmă cu o lună, fibra optică i-a fost tăiată intenţionat în comuna Cetăţeni, sâmbătă istoria s-a repetat în acelaşi loc. De data aceasta, autorităţile competente au deschis o anchetă în cauză!

Dorel, cel care a fost identificat de poliţiştii musceleni ca a fost cel care se tot pune cu toporul pe fibra optică, nu este nimeni altul decât cel care în urmă cu doar câteva luni a sechestrat ziariştii în sala de consiliu a Primăriei Cetăţeni, un bărbat care este parcă spaima comunei, omul care învinge toate legile României! Pe el nimeni nu îl trage la răspundere, cu toate că pe numele lui sunt mai multe Dosare penale pentru fapte de genul, distrugere, sechestrare, loviri şi alte violenţe, însă… le are, le păstrează, el îşi face legea în Cetăţeni aşa cum, ştie mai bine, cu toporul şi cu pumnul!

În urmă cu o lună, fibra optică aparţinătoare reţelei de telecomunicaţii a fost tăiată intenţionat în satul Lăicăi din comuna Cetăţeni. Defecţiunea a fost remediată, costurile fiind destul de mari, însă, discomfortul creat abonaţilor din zona respectivă, nu se poate remedia.

Sâmbătă, 5 noiembrie, istoria s-a repetat, în aceeaşi zonă. Tehnicienii firmei de cablu s-au deplasat la faţa locului şi au constatat că pe stâlpul cu pricina, fibra optică era distrusă.

Societatea de telecomunicaţii îşi cere scuze abonaţilor din zona Lăicăi, din cauza întreruperilor repetate. Societatea a făcut demersurile ce se impun, iar în urma apelului la 112, un echipaj al Poliţiei din Câmpulung, s-a deplasat la faţa locului şi a stabilit că cele sesizate de reprezentanţii societăţii de telecomunicaţii se confirmă, au aflat cine se face vinovat de distrugere, astfel că poliţiştii musceleni urmează să ia măsurile legale ce se impun în acest caz!

About The Author

Related posts