Doriți să ajutați la realizarea Catedralei Naționale! Primiți salariu!

Doriți să ajutați la realizarea Catedralei Naționale! Primiți salariu!

Doriți să ajutați la realizarea Catedralei neamului! Primiți salariu! Mesajul se adresează atât firmelor de profil cât și persoanelor fizice doritoare să se angajeze pentru a lucra pe șantierul Catedralei.

Comunicatul integral: 


Membrii echipei desemnată de Patriarhia Română pentru coordonarea lucrărilor de la șantierul Catedralei Naționale aduc la cunoștință că, în etapa actuală, este necesară completarea echipelor de lucrători cu următoarele specializări: zidari, dulgheri și fierari betoniști, precum și cu muncitori necalificați.

Ca urmare, se solicită firmelor de profil și persoanelor fizice care doresc să sprijine realizarea acestui obiectiv și  îndeplinesc  condițiile legale de angajare în muncă pe acest șantier să  contacteze membrii echipei la următoarele numere de telefon:

  • 0722468440 – preot Nicolae Crîngașu – consilier patriarhal coordonator,
  • 0721275444 – ing. Petre Chiuță – consilier patriarhal,
  • 0730519627 –  ing. Vasile Crăcăoanu – consilier patriarhal,

sau pe adresele de email:

Facem precizarea că toți cei care vor sprijini în timp util aceste lucrări vor fi plătiţi la preţul pieţei de muncă şi vor primi o binecuvântare specială cu ocazia oficierii slujbei de sfințire a Altarului Catedralei Naționale programată la 25 noiembrie 2018.

Foto credit: Mircea Florescu/Basilica.ro

About The Author

Related posts