Dosare penale întocmite de poliţiştii de la Câmpulung!
Dosare penale întocmite de poliţiştii de la Câmpulung!

Dosare penale întocmite de poliţiştii de la Câmpulung!

Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor rutiere municipale şi orăşeneşti au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Ca urmare a abaterilor constatate la regimul circulației pe drumurile publice, au fost aplicate mai multe sancţiuni contravenţionale, însă au întocmit şi mai multe dosare penale.

Poliţiştii musceleni au depistat un bărbat de 31 de ani, G.N., din Câmpulung, care conducea un autoturism pe DN 73, pe raza localității Mihăești, având dreptul de a conduce suspendat. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 335 din Codul Penal.

De asemenea, poliţiştii au oprit în trafic, pentru o verificare de rutină, pe O.G., de 51 de ani din Berevoeşti. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, iar acesta a indicat o alcoolemie de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. Pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal.

Un alt dosar penal a fost întocmit pe numele lui O.N., de 57 de ani care se afla la volanul unei autoutilitare. După testarea cu etilotestul, poliţiştii au constatat că acesta avea o îmbibaţie cu alcool de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„Recomandăm tuturor participanților la trafic să adopte un comportament preventiv în deplasări, mai ales în trafic aglomerat și în condiții meteo ce limitează vizibilitatea sau aderența la carosabil.

De asemenea, de o importanță deosebită este și respectarea tuturor regulilor de circulație, în special cele referitoare la viteza legală, consumul de alcool, deplasarea pe lângă pietoni și schimbarea direcției de deplasare”, precizează poliţiştii.

About The Author

Related posts