Două accidente cu victime produse pe DJ 732!

Două accidente cu victime produse pe DJ 732!

Două accidente cu victime produse pe DJ 732!

Un bărbat de 28 de ani din Vlădeşti, a provocat un accident rutier pe DJ 732, pe raza comunei Vlădeşti, din cauza consumului de alcool şi a vitezei excesive.

Marian Cătălin N., conducea un autoturism marca Toyota din direcţia Vlădeşti către Câmpulung.

Pe fondul neadaptării vitezei într-o curbă uşoară la stânga, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a părăsit partea carosabilă şi a  intrat în coliziune cu un gard din beton şi un stâlp din lemn.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, de către poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung, resultând o valoare peste limită, de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Marian Cătălin N. si celalalt ocupant din autoturism şi Mihai M., resp de 24 de ani, din aceeaşi localitate, au fost transportaţi la o unitate medicală, unde s-a procedat la recoltarea de probe biologice de la conducătorul auto, precum şi la efectuarea de investigaţii medicale, rezultând că cei doi sunt răniţi uşor.

Poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung au demarat cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs, în cauză fiind întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de conducere sub influenţa alcoolului şi vătămare corporală din culpă.

Marian Cătălin N., de 28 de ani, din Vlădeşti, conducea autoturismul Toyota, având o îmbibaţie de 1,02 mg/l alcool pur în aerul expirat. Diagnosticul pus de cadrele medicale conducătorului auto a fost de  policontuzii, TCC, TCF, contuzie genunchi drept.

Pasagerul Mihai M., de 24 de ani, din Vlădeşti, este policontuzionat, TCC nu are fracturi.

Un alt eveniment rutier s-a produs tot pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum.

Un conducător auto de 48 de ani, tot din Vlădeşti, conducea un autoturism pe DJ 732, din direcţia Bălileşti spre Stâlpeni, la trecerea peste podul de la pârâul Bratia nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu parapetul de protecţie.

A fost rănită uşor pasagera aflată pe locul din dreapta faţă. Este vorba despre o femeie de 76 de ani tot din Vlădeşti.

Pasagera acuză dureri la cap și în zona cervicală. Aceasta a primit îngrijiri medicale și a fost transportată la spital.

About The Author

Related posts