Dramă! O tânără prostituată omorâtă de un crimal în serie? Sau pentru așa-zisa ,,protecție”?

Dramă! O tânără prostituată omorâtă de un crimal în serie? Sau pentru așa-zisa ,,protecție”?

Dramă pentru o familie din Muscel. Fata lor în vârstă de 20 de ani a fost omorâta în Italia. Anchetatorii din peninsulă susţin că, cel mai probabil, fata a fost victima unui criminal în serie, care, în urmă cu cinci luni, a mai ucis o româncă. Durerea oamenilor este și mai mare pentru că știau că fata lor este măritată la Cluj și habar nu au avut că este prostituată în Italia.
 
Mariana Tudor Szekereş avea puțin peste 18 ani când a plecat la Cluj cu un bărbat de 33 de ani pe care l-a cunoscut într-un bar din localitatea Berevoești din Arges, acolo unde ea locuia împreună cu părinții. La doar 10 zile de când s-au cunoscut, s-au căsătorit, iar familia știa ca Mariana este bine, măritată la Cluj.
Fata a ajuns să practice prostituţia şi a sfârşit groaznic, sugrumată, cel mai probabil, după cum susţin anchetatorii, de un ucigaş în serie. Trupul tinerei a fost găsit complet dezbrăcat, duminică, pe 15 mai, pe un câmp, în apropierea oraşului italian Salerno. Potrivit presei din peninsulă, tânăra a fost strangulată atât de puternic încât aproape că a fost decapitată, cadavrul fiind găsit într-o stare avansată de putrefacţie. Anchetatorii nu au găsit la faţa locului nici actele de identitate, nici telefonul mobil şi au stabilit identitatea victimei abia după câteva zile, în baza probelor ADN. În plus, soţul ei, cu care plecase în Italia, i-a recunoscut inelul de pe deget. Conform presei italiene, poliţiştii susţin că:
“Mariana Tudor Szekereş a fost ucisă, cel mai probabil, de un criminal în serie, care ar avea în vizor prostituate din România, în condiţiile în care, în urmă cu aproximativ cinci luni, în aceeaşi zonă a fost găsit cadavrul unei alte prostituate romance, Alina Roxana Ripa, care a fost omorâtă într-un mod asemănător.”
Totodată, investigatorii cred că tânăra nu a fost ucisă în zona în care a fost găsită, ci doar transportată până acolo, după ce asasinul i-a curmat viaţa. Poliţiştii nu exclud nici ipoteza unui atac pentru aşa-zisa „protecţie” a zonei, în care ar fi fost implicaţi proxeneţi, care nu ar fi fost de acord ca tânăra să practice prostituţia pe teritoriul controlat de ei. Familia este acum in culmea disperarii; nu are bani sa aduca trupul acasa. I-ar trebui 6.000 de euro și are doar 10.000 de lei, dintr-o donație. 
 

About The Author

Related posts