Drumul național ,,a la Câmpulung”, nu îi interesează pe cei de la Capitală

Drumul național ,,a la Câmpulung”, nu îi interesează pe cei de la Capitală

Drumul național ,,a la Câmpulung”, nu îi interesează pe cei de la Capitală. Şi-apoi legea nu pe ei îi obligă să menţină drumul în condiţii bune de circulaţie, ci pe administratorii locali, adică administraţia publică municipală, care este responsabilă de întreţinerea lui.

Mai nou, DN 73 a fost declarat drumul care trece prin centrul municipiului, Şoseaua Naţională, strada Negru Vodă, Republicii, Traian şi Calea Braşovului. Dar Ţâoiu a obţinut promisiunea că Ministerul Transporturilor va reabilita şoseaua de centură, care are o lungime de 11,2 kilometri.

Câmpulungul cu ajutorul APD-ului s-a apucat singur de lucrări

De doi ani aleșii locali au scăpat de o grijă. Aparent doar, pentru că au fost nevoiți să reabiliteze acest tronson de drum. S-au apucat de el cu angajații de la APD care au încercat să mai repare gropile, le-au decopertat, dar vremea cu greu le-a permis să toarne și asfalt în ele.

În tot acest timp lucrările pe DN 73, drumul care leagă Piteștiul de Câmpulung și de Brașov, munctorii nu au apărut. Se pare că lucrările sunt sistate iar constructorul a fost tras de urechi de ministrul Transporturilor, amenințându-l că îi va fi tăiat contractual în scurt timp.

About The Author

Related posts