27.4 C
Campulung Muscel
luni, 15 august, 2022

DUMITRU TUDOSOIU: Directorii nu mai vor să fie în prima linie

Alte Știri

A început o nouă sesiune a concursului pentru ocuparea funcțiilor vacante de director și director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar de stat din județul Argeș. Este al treilea concurs organizat în ultimul an. Cu toate astea, în școlile din județul Argeș vor rămâne funcții de conducere vacante după această sesiune.

Astfel, numărul candidaților înscriși la concurs este mult mai mic decât numărul de funcții vacante. Conform Inspectoratului Școlar Județean Argeș au fost scoase la concurs 50 de funcții de conducere vacante, dintre care 46 pentru funcția de director și 4 pentru cea de director adjunct.

La nivelul județului Argeș au fost validate doar 38 de dosare de înscriere la concurs, alte trei fiind respinse. Astfel, vor fi 38 de candidați pentru 50 de posturi disponibile. Proba scrisă va avea loc în data de 8 septembrie 2022. Dacă vor promova prima probă, candidații vor putea susține proba de interviu care se va desfășura în perioada 22-29 septembrie 2022 în locațiile care urmează să fie stabilite de către ISJ Argeș.

„În toată țara se întâmplă chestia asta! Unii profesori nu își mai doresc să fie directori pe un salariu decent, din punctul meu de vedere, dar cu responsabilitățile de rigoare, pentru că au posibilitatea să își facă grupe de meditații și să câștige de 2-3 ori mai mult”, a declarat Dumitru Tudosoiu pentru atitudine in arges.

Ultimele Știri

Un câine a fost scos de jandarmi dintr-o râpă adâncă

Un câine a fost scos de jandarmi dintr-o râpă adâncă. Cel mai bun prieten al omului, salvat de jandarmii...

Alte știri din aceeași categorie