După două ședințe cu o pauză de 10 minute, trece un proiect de hotărâre în Consiliu Local Câmpulung!

După două ședințe cu o pauză de 10 minute, trece un proiect de hotărâre în Consiliu Local Câmpulung!

După două ședințe cu o pauză de 10 minute, trece un proiect de hotărâre în Consiliu Local Câmpulung! Asta după tot scandalul creat în plenul ședințelor care nu mai este o surpriză pentru nimeni, nici măcar pentru cei de acasă care urmăresc ședințele televizate în direct transmise de cele două posturi de televiziune locale.

Consilierii locali de la PNL speculează orice greșeală făcută de cei din opoziție, majoritari prin număr și fac tot posibilul ca unele proiecte pe care nu le înțeleg să nu treacă.

Acest lucru s-a întâmplat și astăzi. Din lipsă de cvorum un proiect nu a trecut iar primarul Liviu Țâroiu a decis să se repete ședința la 10 minute deoarece și-a făcut apariția consilierul local Nicolae Dumitrescu.

Nu mai vorbim de circul de pe margine și amuzamentul aleșilor locali până s-au strâns după coridoarele primăriei ca la școala generală toți consilierii pentru cea de-a doua ședință.

Penibil, dar trăim la Câmpulung și se mai întâmplă și aceste lucruri. Important este că a trecut proiectul pentru înscrierea în cartea funciară a unor imobile aflate în patrimoniul UAT-ului Câmpulung de către spitalul municipal pentru a putea recupera 40 de miliarde de lei vechi de la Ministerul Sănătății, pentru investițiile făcute de unitatea spitalicească în perioada 2014-2017.

Cei de la spital doresc ca acești bani dacă îi primesc să îi reinvestească în secția de Oncologie a unității spitalicești.

About The Author

Related posts