După o bătaie, cercetaţi sub control judiciar!

După o bătaie, cercetaţi sub control judiciar!

După o bătaie, cercetaţi sub control judiciar!

Trei tineri au ajuns astăzi la Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpulung, după ce pe numele acestora, marţi, a fost emisă ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore. Cei trei sunt din Găeşti şi sunt suspectaţi ca ar fi fost implicaţi într-o bătaie pe raza municipiului Câmpulung.

Totul, se pare că a început într-un restaurant din municipiu. Unul din cei trei, se afla acolo cu prietena şi încă un cuplu. Celor patru le-ar fi fost adresate injurii şi chiar unul dintre ei a fost bruscat de un tănâr din Câmpulung. Incidentul din restaurant a fost aplanat de cei de acolo, însă, se pare că spiritele nu s-au liniştit.

Cei patru au plecat la casele lor se pare, însă spre seară au mai ieşit prin oraş, de această dată doar patru băieţi, care au mers, la o sală de jocuri, unde l-au întâlnit pe cel cu care cel din Găeşti a avut incidentul. Acolo s-a produs un alt eveniment, scandal care s-a lăsat cu vătămarea corporală a celui din Câmpulung, dar şi pagube materiale.

După câteva zile în care poliţiştii musceleni au vizionat imaginile de pe camerele de supraveghere din cele două locaţii, au urmat audierile, iar la finele acestora, trei tineri din Găeşti au fos reţinuţi pentru 24 de ore. Astăzi au fost aduşi la Parchet şi procurorii au dispus ca cei trei să fie cercetaţi sub control judiciar, şi plata unor sume de bani, sancţiuni contravenţionale cuprinse între 6000 şi 10.000 de lei.

About The Author

Related posts