Dusterul în ediție limitată a ajuns la Câmpulung! Toate detaliile și VIDEO!

Dusterul în ediție limitată a ajuns la Câmpulung! Toate detaliile și VIDEO!

Muscelenii pot achiziționa acum, ediția limitată a Daciei Duster Black Touch pentru că a ajuns și la Câmpulung. Dacă treceți pragul showroom-ului DACIA IATSA CÂMPULUNG veți primi toate informațiile necesare privind noul model ediție limitată care a ieșit pe porțile Uzinei de la Miovenicu tot felul de noutăți și surprize.

La exterior Dacia Duster Black Touch are un pachet estetic de culoare neagră. Grila frontală a primit accesorii glossy black, iar panourile laterale au protecţii suplimentare. De asemenea, oglinzile laterele sunt disponibile tot în culoarea neagră, în timp ce ramele proiectoarelor de ceaţă au culoarea gri.

Dacia Duster Black Touch  are volanul îmbrăcat în piele, navigaţie şi o zonă centrală acoperită de acelaşi plastic glossy black.

Noua Dacia Duster Black Touch va putea fi comandată în versiunile 4×2 şi 4×2 alături de motorul dCi 110, dar şi cu unitatea pe benzină de 1,6 litri. În plus, modelul de la Mioveni poate fi comandat, în funcţie de preferinţe, şi cu transmisia EDC, premiera pregătită de români pentru Salonul Auto de la Paris.

Dacia Duster Black Touch, motorizare 1.6 114 CP 4X2 la 11,800 € (TVA inclus). În plus, prin oferta de credit Dacia Finance poţi achiziţiona Dacia Duster Black Touch cu dobândă de la 0%.

About The Author

Related posts