6.3 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 26 noiembrie, 2022

E cutremur în PSD! Un cunoscut deputat a fost exclus din partid fiind implicat într-un monstruos caz sexual!

Alte Știri

Luna octombrie începe cu un cutremur în lumea politică. GÂNDUL are detalii în exclusivitate despre un mega-scandal sexual în care este implicat parlamentarul PSD de Argeș, Aurel Bălășoiu.

Sâmbătă seară, PSD a anunțat pe contul de Facebook că liderii partidului au decis excluderea deputatului din rândurile social-democraților fără să facă nicio altă referire. Reporterii noștri au aflat însă ce se ascunde în spatele acestei hotărâri și, mai mult, au intrat și în posesia unor imagini-bombă pe care le prezentăm în premieră națională.

 FOTO ÎN PREMIERĂ NAȚIONALĂ

La nivel de conducere de ”rang O” a PSD s-a decis sâmbătă excluderea din partid a deputatului Aurel Bălășoiu, iar hotărârea a fost anunțată pe contul de Facebook, fără să existe o motivare a acesteia.

Conducerea PSD a decis astăzi excluderea din partid a deputatului Aurel Bălășoiu. De asemenea, PSD se așteaptă ca acesta să își dea demisia urgent din funcția de deputat. În caz contrar, PSD va vota pentru ridicarea imediată a imunității parlamentare. PSD nu tolerează în niciun fel încălcarea legii, a demnității umane și a moralei creștine.

Ultimele Știri

Persoanele care vor primi anul viitor 1.400 de lei pentru plata facturilor la energie și vouchere pentru alimente

Persoanele care vor primi anul viitor 1.400 de lei pentru plata facturilor la energie și vouchere pentru alimente. Anunţul...

Alte știri din aceeași categorie