Echipa Solaris a marcat împlinirea a 25 de ani de existenţă

Echipa Solaris a marcat împlinirea a 25 de ani de existenţă

Echipa Solaris a marcat împlinirea a 25 de ani de existenţă. În tot acest timp, o echipă de specialişti a ajutat mii, zeci de oameni care au venit la cursuri de calificare şi recalificare, aceştia având parte de o paletă largă de domenii de activitate şi vorbim aici despre contabilitate, informatică, resurse umane, protecţia muncii, până la turism, alimentaţie publică, îngrijire corporală, construcţii, mecanică auto, etc.

În toţi aceşti ani, echipa Solaris a venit în ajutorul argeşenilor și muscelenilor, iar cei care compun această minunată echipă promit că vor face acelaşi lucru şi de acum înainte. Viorel Mihalcea, omul care a pus bazele acestei organizaţii nonguvernamentale a caracterizat acest sfert de secol de existenţă ca fiind unul plin de provocări.

“Vreau să transmit tuturor colaboratorilor, partenerilor noştri, multă sănătate, să aibă încredere în ceea ce facem noi şi ceea ce fac şi ei. Cei 25 de ani de activitate nu au fost uşori, au fost şi cu bune şi cu rele, la fel cum este şi viaţa, te ridici şi cobori. Rezultatele au venit prin muncă şi perseverenţă. De acum înainte mă gândesc numai la generaţia viitoare, la tineri, o să fie foarte greu pentru ei, din pricina lipsei locurilor de muncă şi a migraţiei”, ne-a mărturisit Viorel Mihalcea, preşedinte şi fondator Solaris.

Cu acest prilej transmitem şi noi “La mulţi ani” echipei Solaris şi cât mai multe satisfacţii în toate activităţile pe care aceştia le întreprind!

About The Author

Related posts