Echipe de oameni gospodari ar trebui să se formeze în tot judeţul Argeș

Echipe de oameni gospodari ar trebui să se formeze în tot judeţul Argeș

Comuna Lereşti, este una înfloritoare, mai ales că în ultimii ani, conducătorii acestei localităţi au fost unii destoinici, oameni care-şi iubesc locul natal, care-şi iubesc consătenii, iar din acest motiv, locul înfloreşte văzând cu ochii.

Echipa actuală este formată din primar Marian Toader şi viceprimar Adriana Cicu. Cei doi, se poate spune că formează o echipă de succes, acest lucru văzându-se din investiţiile care se derulează în localitate. Această echipă a demonstrat încă o dată că, doar muncind, cot la cot şi fiind alături de oameni, pot învinge.

Au demonstrat acest lucru la începutul lunii februarie, atunci când vijelia a distrus tot ce a găsit în cale. Şi la Lereşti au fost pagube importante, iar pentru a-şi ajuta consătenii, atât primarul Toader cât şi viceprimarul Cicu, s-au alăturat oamenilor greu încercaţi, au pus mâna pe unelte, i-au convocat pe cei din primărie, şi cu ajutorul beneficiarilor Legii 416, au tăiat arborii căzuţi peste case, au strâns bucăţile de materiale de construcţie care au fost măturate de vânt, astfel reuşind rapid să repună lucrurile pe un făgaş normal.

Faptul că echipa de la Lereşti este una de nota 10, s-a aflat şi la Piteşti, acolo unde liderii partidului spun că asemenea echipe de oameni gospodari ar trebui să se formeze în tot judeţul.

„Asemenea oameni căutăm. Trebuie să fie gospodari, să se implice activ în comunitate. Noi, acum, suntem o echipă tânără, noi vrem să facem lucrurile să meargă, să muncim pentru oamenii din comunităţi. Fără implicarea conducătorilor, lucrurile nu merg. Îi felicităm pe cei doi lideri şi îi dăm exemplu de bune practici, tuturor celor care vin alături de noi. Haideţi, împreună să facem schimbarea pe care toţi o doresc”, a precizat vicepreşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Marius Nicolaescu.

About The Author

Related posts