Echipe mobile în localitățile din Argeș pentru vaccinare
Echipe mobile în localitățile din Argeș pentru vaccinare

Echipe mobile în localitățile din Argeș pentru vaccinare

Echipe mobile în localitățile din Argeș pentru vaccinare. Prefectul județului Argeș, Emilia Mateescu, transmite că vaccinarea cu echipe mobile avansează de la zi la zi.

Astfel, zilele trecute, miercuri și joi, echipele mobile de vaccinare s-au aflat în comunele Vlădești și Căldăraru pentru a facilita accesul cetățenilor la vaccinare.

În cele două localități au fost vaccinate 190 de persoane. Multe dintre acestea s-au înscris pe listele de vaccinare întocmite de autoritățile locale la solicitarea prefectului. Însă, echipele de vaccinare au avut și surpriza plăcută de a vaccina persoane care s-au hotărât să se vaccineze „pe loc” tocmai pentru că au aflat de la vecinii lor că vaccinarea se face chiar în satul lor.

Activitatea echipelor de vaccinare este una intensă. Sâmbătă, 08.05.2021, echipele se vor deplasa în Municipiul Curtea de Argeș, pentru a ajuta la imunizarea mult mai rapidă a persoanelor nedeplasabile la centrul de vaccinare, precum și pentru a susține fluxul de vaccinare, alături de centrele fixe de vaccinare din Curtea de Argeș. Tot sâmbătă, cu sprijinul Inspectoratului Școlar Județean Argeș, va avea loc o acțiune intensă de vaccinare a cadrelor didactice.

În săptămâna următoare, echipele mobile vor ajunge și în alte localități din județul Argeș.

About The Author

Related posts