Ei sunt elevii cu rezultate deosebite la învățătură! VIDEO

Ei sunt elevii cu rezultate deosebite la învățătură! VIDEO

Autoritățile locale din Berevoești și-au premiat elevii cu rezultate deosebite la învățătură. Aceștia au fost chemați în fața localnicilor prezenți la ziua comunei, eveniment care a fost organizat în data de 18 august și au primit câteo o diplomă și o sumă de bani.

3 elevi au avut rezultate deosebite la Bacalaureat. Vorbim aici de cei care au luat media peste 9, Claudiu Pană a avut media 9,80, Sebastian Sava a avut media 9,25, Diana Pîslaru a obținut media 9,01. Au mai fost premiați și elevii cu rezulate deosebite la olimpiade. Vorbim aici de Beatrice Brătulescu, ce a avut rezultate deosebite la faza județeană, Bianca Toader, pentru rezultatele deosebite obținute tot la faza județeană, Clara Barbu, Izabela Miu, Ștefania Schioapa, Andreea Moiceanu, elevii tot cu rezulatele deosebite obținute tot la faza județeană.

Andrei Ilinca, locul al III-lea la faza județeană, Radu Stana, locul al III-lea la faza județeană, Stefania Șcioapa, locul al III-lea la faza județeană, Octavian Hoaghea, locul al III-lea la faza județeană.

În localitatea Berevoești mai există elevi cu rezultate deosebite sportive cum ar fi Denisa Dragomir cu rezultate deosebite la competiții naționale și internaționale, Radu Stana, locul I la faza județeană, Andreea Moiceanu, Denis Irinel Hertea, Mario Ilinca, Larisa Murgoci, Raducu Moiceanu, Robert Modrangu, Valentina Mielu, Samuel Ivașcu, Octavian Hoaghea, Gabriel Bercaru, Alexandru Siloiu, Daniel Cristina, Eliza Ilinca, Alexia Meiu, toți cu locul I la faza județeană.

About The Author

Related posts