Ei sunt elevii de nota 10 ai Câmpulungului la examenul de Evaluare Națională 2020

Ei sunt elevii de nota 10 ai Câmpulungului  la examenul de Evaluare Națională 2020

Ei sunt elevii de nota 10 ai Câmpulungului la examenul de Evaluare Națională 2020. Argeșul se află pe locul 3 în țară, iar Câmpulungul are și el cu ce se mândri în această statistică națională.

Luni, 22 iunie au fost afișate rezultatele înainte de contestații la examenul de Evaluare Națională 2020 pentru elevii argeșeni.

42 de elevi argeșeni au încheiat examenul cu media generală 10 (zece), județul nostru clasându-se astfel pe locul 3 între județele țării, ca număr de medii de 10.

Doar o singură elevă de la Școala Gimnazială „NANU MUSCEL” din Câmpulung a obținut media generală 10. Este vorba despre Georgiana Teodora Trandafir o elevă care a fost premiantă și cu rezultate deosebite și la olimpiade de-a lungul celor patru ani de studiu.

De-a lungul timpului, ne-a declarat directorul școlii Steluța Popescu, eleva Georgiana Teodora a fost implicată în tot pentru a face performanță.

,,Pentru elevii școlii noastre a contat foarte mult și pregătirea de două săptămâni dinaintea examenului aceștia prezentându-se la orele de matematică și română care au fost desfășurate zilnic la clasă cu profesorii. Din 105 elevi au fost prezenți un număr de 94. Sunt convinsă că elevii școlii noastre vor ajunge acolo unde optează la liceu. Am avut o promovabilitate de 93,2%”, ne-a mai spus directorul școlii Steluța Popescu.

La proba de Limba și literatura română au obținut note peste sau egale cu 5 (cinci) 4352 de candidați ( 85,07%), iar 214 candidați au fost notați cu 10 (zece). Elevii de la Școala Gimnazială „NANU MUSCEL” din Câmpulung au obținut 11 note de 10.

La Colegiul Național Pedagogic Carol I, Ana-Maria Cartaleanu a obținut nota 10 la proba de Limba și literatura română.

La proba de Matematică, 3687 de candidați (72,07%) au note peste sau egale cu 5 (cinci), iar 99 de candidați au obținut nota 10 (zece). La Școala Gimnazială „NANU MUSCEL” au fost 2 note de 10 la proba de Matematică. De la Colegiul Național Pedagogic Carol I, Maria Ioana Enache a obținut nota de 10 (zece) la Matematică. (notele sunt făcute publice cu acordul părinților).

Succes tuturor mai departe!

About The Author

Related posts