Breaking News
Ei sunt viitorul sportului cu motor din Muscel!
Ei sunt viitorul sportului cu motor din Muscel!

Ei sunt viitorul sportului cu motor din Muscel!

Ei sunt viitorul sportului cu motor din Muscel! În cadrul trofeului Câmpulung 500, etapa din Campionatul Național de Viteză în Coastă, desfășurat în week-end, organizatorii au avut o inițiativă salutară: aceea de a-i invita pe tinerii piloți musceleni, membrii ai Clubului RB Racing, să facă o urcare demonstrativă.

Cu această ocazie, sportivii care reprezintă viitorul sportului cu motor din Muscel au putut fi văzuți de câmpulungeni, în mașinile de concurs.

La festivitatea de premiere a Trofeului Câmpulung 500, tinerii piloți au fost chemați pe scena amplasata în Piața Primăriei pentru a le fi înmânate Brevetele de absolvenți ai cursului de inițiere si perfecționare pentru disciplina sportivă Rallycross organizat de RB Racing.

Au fost apaludați la scenă deschisă: Andrei Valentin Dună, David Ion Nedelcu, Iris Maria Muscalu, Mihai Pelmuș, Radu Ion Nicolae, Dumitru Rareș Șain, Ștefan Alexandru Udrea și Alexandra Teodora Merlă Radu, nume despre care cu siguranță se va mai vorbi în viitorul apropiat.

About The Author

Related posts