Cu ce partid votați la alegerile parlamentare, din 6 decembrie?

PSD
PNL
USR PLUS
PRO ROMANIA SOCIAL - LIBERALĂ
PMP

El este bărbatul pădurii care nu s-a mai spălat de ani buni!
El este bărbatul pădurii care nu s-a mai spălat de ani buni!

El este bărbatul pădurii care nu s-a mai spălat de ani buni!

Coboară din deal în vale, vorba lui Ducu Bertzi și lasă dâră cu un miros insuportabil pe zeci de metri. Vine din pădure, de la Bughea de Jos, județul Argeș, pe jos în Câmpulung pentru a-și procura hrană.

Prin centrul orașului, pentru că știe că localnicii de aici aruncă mai multe alimente la tomberon, acest bărbat fără identitate deoarece dacă îl întrebi de vorbă nu scoate niciun sunet, ridică capacele tomberoanelor și mănâncă tot ce apucă.

Ca să fumeze ia mucuri de țigară de pe jos și în acest mod își potolește pofta de tutun. Nimănui nu-i pasă, că acest bărbat lasă un miros îngrozitor pe unde trece, pentru că nu s-a mai spălat de ani de zile. Hainele de pe el sunt ponosite, în mai multe straturi zdrențuite, iar dacă îl dezbracă cineva cu siguranță curg viermi. P

oate cu siguranță vorbele noastre vi se par exagerate, dar am decis să scriem acest articol poate instituțiile statului se sesizează într-un fel pentru că acest bărbat este pericol public!

Intră în contact cu zeci de oameni, cu copii, nimeni nu știe cum reacționează, poate deveni agresiv în orice minut, nu mai vorbim de microbii pe care îi degajă prin locurile publice pe unde circulă!

About The Author

Related posts