Breaking News
ELENA LASCONI: Lăsați emoționalul…ne merităm soarta!
ELENA LASCONI: Lăsați emoționalul…ne merităm soarta!

ELENA LASCONI: Lăsați emoționalul…ne merităm soarta!

ELENA LASCONI: Lăsați emoționalul…ne merităm soarta! Consilierii locali din Câmpulung au dovedit pentru a nu știu câta oară că încasează indemnizația doar pentru a face figurație, în ședințele de Consiliu Local.

Adică să ridice sau nu mâna, pentru că a studia din timp proiectele de hotărâre este mult prea mult. Aceștia habar nu au avut că un proiect pe care l-au avut astăzi pe ordinea de zi a fost în dezbatere de vreo lună.

,,Proiectul de act normativ mentionat, însoțit de Referatul de aprobare al Primarului Municipiului Câmpulung, înregistrat sub nr. 27693 / 16.09.2021 și Raportul de specialitate al Direcției economice și fiscale – Serviciul de Administrare Venituri înregistrat sub nr. 27694 / 16.09.2021, împreună cu anexele nr. 1-17, poate fi consultat la sediul UAT Câmpulung din strada Negru Vodă nr. 127 și pe site-ul instituției www.primariacampulung.ro.

La proiectul de hotărâre, persoanele fizice și juridice interesate, pot transmite și depune în scris, până la data de 12.10.2021, propuneri, sugestii sau opinii, direct la registratura instituției sau pe adresa de email a primăriei, primarie@primariacampulung.ro cu mentiunea ,,Propuneri, sugestii, recomandări la proiectul de hotărâre cu privire la stabilirea nivelului impozitelor și taxelor locale pentru anul 2022”, se arată în comunicatul care a fost făcut public, și din păcate consilierii locali nu l-au citit.

Mai mult decât atât s-au întâlnit în comisii unde au venit toți cu aviz pozitiv asupra acestui nproiect legat de taxe și impozite, iar la ședință au făcut circ. Nu prea mult că ședințele au fost online că dacă ar fi fost cu participare fizică ar fi durat mai bine de 3 ore, pentru că apar gratis pe Facebook și TV și trebuie să îi vadă câmpulungenii.

Revenind la proiect a fost vorba despre majorarea impozitelor și taxelor potrivit noilor norme din Codul Fiscal, adică majorarea s-ar fi făcut între 0,80 bani și 3,5 lei. Consilierii locali au picat primul proiect, pe motiv că totul se scumpește, iar primarul a mai convocat o ședință de urgență.

Nici în a doua ședință nu a trecut acest proiect, chiar dacă acum ține de lege și nu de preferințele primarului. Elena Lasconi le-a spus consilierilor locali să renunțe la emoțional ci să voteze rațional.

A mai spus că respectă decizia majorității și că ne merităm soarta la Câmpulung….

About The Author

Related posts