19.8 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 28 mai, 2022

Elena Lasconi: Rămânem cu un singur medic anestezist care va trebui să asigure toate urgențele și operațiile programate

Alte Știri

Spitalul Municipal Câmpulung este sacrificat din nou pentru a salva spitalul Mioveni, susține primarul Elena Lasconi după ce a avut loc o ședință de urgență a CJSU pentru salvarea secției ATI de la Mioveni de la închidere din cauza lipsei de medici.

Spitalul nostru nu va mai putea asigura urgențele chirurgicale, nașterile după ora 15:00 și mai ales nașterile Covid- pentru că la Câmpulung este singura maternitate Covid din județul Argeș.

În consecință, rămânem cu un singur medic anestezist care va trebui să asigure toate urgențele și operațiile programate în intervalul orar 08:00-15:00. În rest, urgențele ar trebui transportate cu ambulanța la SJU Pitești sau alte spitale – Dumnezeu cu mila.

Întrebări pentru CJSU și în mod special PSD:

1. Ce vină au peste 120 de mii oameni din toată zona Muscelului?

2. Având în vedere că Spitalul Municipal Câmpulung are singura secție OG COVID din județ, unde vor mai naște în urgență TOATE gravidele cu COVID-19, al căror număr va crește din datele pe care le avem?

3. Ce vină au ceilalți medici din spital care nu vor mai putea profesa în meseriile lor? Concret, medicii nu mai pot face nicio intervenție chirurgicală care presupune anestezie.

4. Ați luat în calcul faptul că Ambulanța s-ar putea să nu facă față, mai ales că și acest serviciu are deficit de personal în zona noastră? Sper ca Prefectul județului, CJSU să mai cântărească o dată. Sper să prevaleze înțelepciunea și nu orgoliile politice, zonale și personale și să nu mai apelați mereu la aceeași soluție în județul Argeș – SACRIFICAREA SĂNĂTĂȚII MUSCELENILOR!, a scris primarul Elena Lasconi pe pagina sa de socializare.

Ultimele Știri

Constantin Ivan: Va trebui să se ia măsuri cu traficul în zona centrală a Câmpulungului

Consilierul local, Constantin Ivan a aparut astăzi în cadrul unei conferințe de presă alături de colegul său Sergiu Cicu. Constantin...
Dr.Max - farmacie online

Alte știri din aceeași categorie