24.2 C
Campulung Muscel
luni, 15 august, 2022

Elevi ai școlilor militare în practică la Jandarmeria Argeș

Alte Știri

Începând cu această săptămână, timp de două luni, o nouă serie de elevi ai Școlilor Militare de Subofițeri Jandarmi Drăgășani și Fălticeni vor desfășura stagiul de practică în unitatea noastră.

În primele zile, cei 27 de elevi au fost primiți în colectivul unității, timp în care li s-a prezentat scopul și obiectivele stagiului de practică, zona de competență a unității precum și misiunile desfășurate de jandarmi.

Elevii vor fi repartizați în prima etapă să desfășoare activități în cadrul structurilor de ordine și siguranță publică, iar în etapa a doua în cadrul structurilor de pază și protecție instituțională ale inspectoratului.

„Stagiul de practică are un caracter practic-aplicativ, principalele activități ce vor fi desfășurate vizează însușirea modului de acțiune în cadrul elementelor de dispozitiv și participarea elevilor la misiunile specifice unității de jandarmi.

Totodată, activitățile au ca scop consolidarea și transpunerea în practică a cunoștințelor teoretice dobândite în cursul anului școlar, precum și formarea și dezvoltarea deprinderilor practice.

Le dorim acestora mult succes în cariera militară și îi asigurăm de tot sprijinul nostru”, transmite comanda I.J.J. Argeş.

Ultimele Știri

Un câine a fost scos de jandarmi dintr-o râpă adâncă

Un câine a fost scos de jandarmi dintr-o râpă adâncă. Cel mai bun prieten al omului, salvat de jandarmii...

Alte știri din aceeași categorie