Elevii au petrecut în aer liber în scop creativ

Elevii au petrecut în aer liber în scop creativ

Acţiunea de educaţie şi voluntariat „Ne jucăm şi învăţăm” a ajuns la cea de-a doua ediţie. Gazda evenimentului Şcoala Gimnaziala „Nanu Muscel”, în parteneriat cu grădiniţele cu program prelungit „Sfântul Nicolae” şi „Sfânta Marina”, a oferit copiilor din Câmpulung şi împrejurimi câteva ore de petrecere în aer liber în scop creativ.

Au fost organizate ateliere de creații dar și jocuri sportive recreative. Atracția a fost atelierul de picture pe față unde voluntarii alături de copii au transformat totul în farmec și culoare.

Elevii au spus că au învățat să picteze pe față după tutorialele de pe internet, dar care are la bază și o pasiune. Elevii au mai învățat să își confecționeze propria jucărie sau să dea viață hârtiei prin diverse figurine.

Fiecare elev a lăsat o amintire în copacul special realizat în acest scop. Peste timp elevii își pot regăsi amprentele lăsate în copacul amintirilor care va rămâne în cadrul instituției de învățământ.

Timp de câteva ore elevii au uitat de telefoane și tablete și au participat cu tot sufletul la activitatea creative organizată pentru ei.

About The Author

Related posts