Elevii şi cadrele didactice au fost evacuaţi dintr-un liceu!

Elevii şi cadrele didactice au fost evacuaţi dintr-un liceu!

Elevii şi cadrele didactice au fost evacuaţi dintr-un liceu! 800 de persoane au ieşit de urgenţă afară, iar timpul de reacţie a fost cronometrat.

Asta pentru că la Colegiul Naţional Pedagogic ,,Carol I” a avut loc o simulare de cutremur, unul foarte mare de 7,2 grade pe scara Richter. La un asemenea cutremur nicio clădire din Câmpulung nu ar mai rămâne în picioare, spun specialiştii.

Elevii şi cadrele didcatice s-au strâns în amfiteatrul liceului unde au primit toate indicaţiilor responsabililor cu această simulare.

De la Detaşamentul de Pompieri din Câmpulung au fost prezenţi toţi angajaţii împreună cu autoutilitarele pentru intervenţii, autoscara şi echipajul Smurd.

Simularea de cutremur a fost urmat de un incendiu puternic din cauza unui scurtcircuit electric la laboratorul de informatică, cu pericol de extindere la celelalte clase, în interiorul clădirii fiind surprinşi mai mulți elevi.

Cu toţii au făcut faţă cu brio. Elevii au primit toate informaţiile necesare ce să facă în caz de cutremur ori unde s-ar afla, la fel şi personalul unităţii de învăţământ.

About The Author

Related posts