Era să le ia foc casa! În magazie fiind depozitate lichide inflamabile

Era să le ia foc casa! În magazie fiind depozitate  lichide inflamabile

Era să le ia foc casa! În magazie fiind depozitate lichide inflamabile. O casă cu etaj din localitatea Moșoaia, sat Smeura, str. Pinillor a fost la un pas să se facă scrum. La fața locului s au deplasat 4 autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autoscară și 2 echipaje SMURD.

Proprietarul locuinței în vârstă de 53 de ani s-a luptat cu flăcările și s-a ales cu arsuri de gradul 1 pe aproximativ 60 % din corpului. O altă persoană a suferit un atac de panică i-au fost monitorizate funcțiile vitale și a refuzat transportul la spital.

Incendiul s-a manifestat și într-o magazie unde erau depozitate lichide inflamabile (alcool), drept pentru care s-a refulat și cu spumă, eliminând aportul oxigenului în procesul de ardere a lichidului care se scurgea în curtea casei.

Incendiul a pornit din garajul casei, posibil din cauza unui scurt circuit produs la nivelul unui conductor electric, iar ulterior flăcările s-au propagat cu repeziciune pe fațada construcției la aproximativ 40 mp de acoperiș și în interiorul locuinței la o bucătărie și într-o baie.

În garaj se aflau depozite niște bidoane din plastic cu lichid inflamabil (alcool etilic) și mai multe materiale combustibile.

La nivelul casei au ars elemente de mobilier și tâmplărie, aparatură electrocasnică și electrică, plus alte obiecte constituite din materiale combustibile.

Mare parte din interiorul locuinței s-a degradat din cauza degajărilor mari de fum.
Intervenția pompierilor a durat aproximativ o ora și jumătate.

About The Author

Related posts