Cu ce partid votați la alegerile parlamentare, din 6 decembrie?

PSD
PNL
USR PLUS
PRO ROMANIA SOCIAL - LIBERALĂ
PMP

Eroul de aur al Câmpulungului! Dați mai departe să-l afle lumea!
Eroul de aur al Câmpulungului! Dați mai departe să-l afle lumea!

Eroul de aur al Câmpulungului! Dați mai departe să-l afle lumea!

Eroul de aur al Câmpulungului! Dați mai departe să-l afle lumea! Câmpulungenii sunt mândri de echipa care a reprezentat România la Jocurile Invictus desfășurate, în perioada 20 – 27 octombrie, la Sydney, Australia. Printre ei s-a aflat și plutonierul major Ionuț Butoi!

La tir cu arcul olimpic, proba individuală, caporalul Eugen Pătru a reușit să obțină medalia de aur, iar în cadrul aceleiași discipline, dar pe echipe, maiorul Dănuț Nicola, plutonierul major Cătălin Pârvu și caporalul Eugen Pătru s-au clasat pe locul doi, obținând medalia de argint.

La tir cu arcul compound, echipa formată din colonelul (rtr) Dorin Petruț, colonelul Augustin Pegulescu și plutonierul major Ionuț Butoi au câștigat medalia de aur, iar la proba individuală, colonelul (rtr) Dorin Petruț a câștigat medalia de bronz.

La canotaj în sală, plutonierul adjutant Dumitru Paraschiva a obținut medalia de bronz la proba de 4 minute – anduranță, urmat de căpitanul Ciprian Iriciuc pe locul 4.

La înot, plutonierul adjutant (rz) Ionel Bida s-a calificat în finale la 50 de metri spate și 50 de metri bras unde a obținut locul 4 la ambele probe.

La atletism, plutonierul Bogdan Dragomir a obținut locul 5 în cadrul finalei de 200 de metri, iar locotenent colonelul Laurențiu Șerban a obținut locul 4 în cadrul finalei de 1500 de metri și același loc în finala de 400 de metri, la categoria sa.

De asemenea, plutonierul major Doru Hamza a ocupat locul 4 în finala de 1500 de metri, iar plutonierul Bogdan Dragomir s-a clasat pe locul 6 în cea de 100 de metri.

Felicitări tuturor! Go, Invictus!

About The Author

Related posts