EROUL ZILEI: COMANDANTUL POLIŢIEI CÂMPULUNG!
EROUL ZILEI: COMANDANTUL POLIŢIEI CÂMPULUNG!

EROUL ZILEI: COMANDANTUL POLIŢIEI CÂMPULUNG!

“Am clacat, am ajuns la capătul răbdării. Anunţ pentru ministrul Justiţiei, Avocatul Poporului, Parlament, Guvern, televiziuni!”

Aşa îşi începe un bărbat mesajul pe Facebook. Omul scrie că a ajuns la capătul puterilor şi spunea ca vrea să se sinucidă, chiar a şi scris şi cum: “Îmi voi pune capăt zilelor, voi arunca în aer apartamentul în care stau, un apartament pe care l-am ipotecat din 2009. Recurg la acest gest, din cauza justiţiei şi a celor care ne conduc!”, scria acesta pe pagina sa de Facebook, Revoluţionari Remarcaţi Izolaţi.

La aşa un mesaj radical, comandantul Poliţiei Câmpulung a intervenit, iar după discuţii destul de lungi, spunem ore, comisarul şef Marian Iordache, a reuşit să îl convingă pe respectivul bărbat să nu recurgă la aşa un gest radical, gest care, pe lângă faptul că ar fi condus la sfârşitul zilelor respectivului, ar fi condus şi la rănirea vecinilor, şi distrugerea apartamentelor din blocul respectiv.

După ce a realizat ca suicidal nu este o soluţie, omul a transmis un alt mesaj pe pagina sa de Facebook, Revoluţionari Remarcaţi Izolaţi: “Dragi prieteni, în primul rând vă mulţumesc că aţi dat importanţă demersului pe care l-am făcut public către înaltele autorităţi care, de fapt, nu au rămas pasivi au intervenit. Domnul comandant al Poliţiei Câmpulung, comisarul şef Marian Iordache, m-a oprit de la gestul pe care eram gata să îl fac. Eram disperat din cauza situaţiei în care mă aflu, din cauza OUG 95, ordonanţă emisă pe vremea lui Ponta, şi pusă în aplicare şi de cei care ne conduc acum. Datorită discuţiei pe care am purtat-o cu domnul comandant, nu voi mai recurge la un asemenea gest radical. Vă mulţumesc domnule comisar şef, şi vă asigur public, că nu voi da dovadă de laşitate ca să-mi pun capăt zilelor, pentru că prin discuția pe care am purtat-o telefonic mi-aţi dat încrederea în instituţiile statului  şi sper că acestea îmi vor da dreptate. Vă mulţumesc dragi prieteni!”, a transmis bărbatul pe Facebook, după ce a purtat o serie de discuţii cu comandantul Poliţiei Câmpulung, cms. şef Marian Iordache.

About The Author

Related posts