12.7 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 28 mai, 2022

Fabrica de Ciment Holcim Câmpulung angajează Operator cameră de comandă

Alte Știri

În calitate de lider mondial în producția de materiale de construcții sustenabile și inovative, grupul Holcim reinventează felul în care se construiește. Alături de o echipa globală, cu peste 70.000 de angajați, răspândiți în peste 70 de țări și 4 segmente de business, ne-am asumat sa construim o lume mai verde, mai inteligentă și mai sănătoasă.  

Pe măsură ce continuăm să căutăm moduri mai sustenabile de a construi, avem nevoie de oameni talentați care să ni se alăture. Oameni care sunt pasionați de sustenabilitate, motivați de curiozitate și dornici să crească, să învețe, să se dezvolte și să exceleze într-un mediu performant.

Responsabilitățile tale
Operează mașini și echipamente pe care le deservește pentru a seta și ajusta factori ca: temperaturi, presiuni, curgere și reacția materialelor. Verifică conformitatea rezultatelor. Urmarește procesul tehnologic în baza instrucțiunilor specifice conform procedurilor SMI. Pregătește, efectuează și înregistrează analize de laborator. Urmărește și controlează buna funcționare a instalațiilor și utilajelor.
Experiența ta
Studii medii – profil real. Minim 1 an experienta în mediu tehnic industrial/laborator. Competențe de operare computer. Cunoștințe de laborator. Limba engleza: nivel mediu. Capacitate de analiza și de rezolvare a problemelor. Foarte bune abilități de comunicare și relaționare. Preocupare cu privire la respectarea regulilor SSM. Disponibilitate pentru lucru în schimburi.
Ce îți oferim
Pachet salarial motivant. Abonament clinică medicală privată. Prima de performanță. Pachet flexibil de beneficii. Asigurare de viață. Mediu de lucru în care sănătatea și siguranța ta sunt pe primul loc.  

Aplică acum trimițând CV-ul tău la adresa hr-rom@lafargeholcim.com sau obține mai multe detalii la 0743 269 346.

Ultimele Știri

GODENI: Primarul Ion Pădureanu, apel disperat pentru localnici

GODENI: Primarul Ion Pădureanu, apel disperat pentru localnici: "Dragi cetățeni din Costești și Capu Piscului de o săptămână pompăm apă,...
Dr.Max - farmacie online

Alte știri din aceeași categorie