Familia motociclistului decedat sâmbătă, ajutată de prietenii pe motoare!

Familia motociclistului decedat sâmbătă, ajutată de prietenii pe motoare!

După ce, încă un coleg al lor şi-a pierdut viaţa, şi asta nu din cauza lui, motocicliştii din Muscel au decis sa mai vorbească despre cum se petrec lucrurile în trafic…

Marian Contor avea doar 46 de ani. Bărbatul era un iubitor al motoarelor. El mergea pe motor de când se ştia, spun prietenii lui.

„Marian era un bun motociclist, nu făcea greşeli, nu îşi punea viaţa în pericol, şi nici pe a altora. Uite, că el a fost atent, dar…. Era pe motor ca peştele în apă, ca pasărea în zbor! Degeaba era el bun, dacă altul nu a fost la fel de precaut …. S-a izbit cu capul de maşina aia, un Duster. Putea să fie şi Trabant, când te izbeşti, e cum ai intra in zid…. Nu am cuvinte, în locul lui puteam fi eu sau alt motociclist.”, spune un prieten al lui Marian.

În urma bărbatului a rămas o soţie şi doi băieţi, care erau întreţinuţi de el, aşa că familia are nevoie de ajutor, mai ales acum, astfel ca prietenii lui Marian vor pune umărul să îi ajute.

„O să îi ajutăm. Nici nu se pune problema să stăm pasivi. Ni s-au alăturat mulţi colegi, oameni care poate nici nu l-au cunoscut pe Marian. Trebuie să fim buni. Dumnezeu nu varsă bani la uşa omului, prin oameni lucrează, acum prin noi, mâine prin alte persoane, trebuie să ajutăm”, spune un alt prieten al lui Marian.

Marian va fi condus pe ultimul drum marţi la ora 13.00 la Poienarii de Muscel. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

About The Author

Related posts