Cu ce partid votați la alegerile parlamentare, din 6 decembrie?

PSD
PNL
USR PLUS
PRO ROMANIA SOCIAL - LIBERALĂ
PMP

Fără permis, a produs un eveniment rutier…
Fără permis, a produs un eveniment rutier…

Fără permis, a produs un eveniment rutier…

În noaptea de 18 spre 19 octombrie a.c., aproape de miezul nopții, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Costești au intervenit la locul producerii unui eveniment rutier, pe DJ 504 de pe raza localității Popești.


Din primele verificări, efectuate de polițiștii Formațiunii Rutiere Costești, s-a stabilit că un tânăr, de 23 de ani, din aceeași localitate, ar fi condus un autoturism, din direcția Pitești către Izvoru, fără a poseda permis de conducere și a intrat în coliziune cu un alt autoturism care se deplasa în aceeași direcție de mers.


Cu ocazia verificărilor, tânărul a refuzat testarea cu aparatul etilotest, precum și recoltarea probelor biologice pentru stabilirea alcoolemiei.
În urma evenimentului rutier, au fost rănite ușor două persoane, respectiv un bărbat de 41 de ani, din Costești, pasager în același autoturism cu tânărul, precum și o femeie de 29 de ani, pasageră în al doilea autoturism.


În cauză a fost întocmit dosar penal, pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducere fără drept și refuz de recoltare a probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, conform art. 196, 335 și 337 din Codul Penal.


După administrarea probatoriului, în cursul dimineții, polițiștii au luat măsura reținerii pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, a tânărului, urmând ca acesta să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

About The Author

Related posts