Farmacistă accidentată mortal pe trecerea de pietoni!

Farmacistă accidentată mortal pe trecerea de pietoni!

Farmacistă accidentată mortal pe trecerea de pietoni!

Astăzi după-amiază, la intrarea în Câmpulung, în zona Colegiului Dinicu Golescu, s-a produs un accident rutier grav, soldat cu decesul unei femei de 67 de ani din Câmpulung.

Zona în care s-a produs accidentul este una în care de-a lungul timpului s-au mai înregistrat accidente, unele grave, altele mai puțin grave.

Ultimul accident produs a fost cu un copil minor care a fost lovit de o mașină tot în zona trecerii de pietoni, atunci șoferul a spus că a fost orbit de soare și nu a văzut copilul. Minorul a scăpat cu viață. Nu același lucru s-a întâmplat astăzi.

Lidia S. de 52 de ani, din Schitu Golești, în  timp ce conducea un autoturism marca Opel Astra pe strada Negru Vodă din Câmpulung, cu direcția de mers dinspre Câmpulung  către  Pitești, a accidentat-o mortal pe Violeta V,  de 67 de ani, din Câmpulung, care se angajase, regulamentar, în traversarea străzii, pe marcajul pietonal.

„Victima era soția fostului director de la Dinicu Golescu. Dansa era farmacist. Am văzut cum s-a întâmplat. Era pe trecere și  a lovit-o cu botul mașinii. A târât-o așa pe mașină, a lovit cu roata bordura din stanga de două ori și a băgat-o pe doamna farmacistă sub mașină și a borsit-o. De sub mașină au tras-o cei care au sarit să ajute. Era moartă. A mutilat-o săraca. A venit și sotul. Era doborât  de durere”, spune Simina I.

La fața locului au intervenit un echipaj cu o autospecială de intervenție din cadrul detașamentului de Pompieri Câmpulung  și echipaj SAJ.

De asemenea, au demarat cercetările polițiștii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung. Politistii efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de ucidere din culpa.

About The Author

Related posts