8.5 C
Campulung Muscel
luni, 3 octombrie, 2022

FC Argeș a câștigat cel de-al patrulea amical din această perioadă precompetițională

Alte Știri

FC Argeș a câștigat cel de-al patrulea amical din această perioadă precompetițională după ce s-a impus marți seară, cu 2-1, în confruntarea cu Concordia Chiajna.

FC Argeș – Concordia Chiajna 2-1(0-1)
Au marcat: Isfan (min.69 pen.), Cestor (min.76) / Lullaku (min.34 pen.).

Partida disputată la baza sportivă de la Valea Iașului a avut două reprize diametral opuse, prima destul de modestă din punct de vedere al realizărilor celor două echipe, iar cea de-a doua la discreția argeșenilor.

Chiajna a deschis scorul în minutul 33 dintr-un penalty transformat de Azdren Lullaku, scos de Mediop, fost jucător al alb-violeților acum două sezoane.

Piteștenii au restabilit egalitatea în minutul 68 tot dintr-o lovitură de pedeapsă. Bertrand a fost faultat în careu, iar Ișfan a transformat cu sânge rece.

Vianna își putea trece și el numele pe lista marcatorilor, însă transversala s-a opus. Alb-violeții au trecut în avantaj cu un sfert de oră înainte de final în urma unei acțiuni individuale a aceluiași Bertrand. Mijlocașul din Madagascar a fost un servant perfect pentru Cestor care a trimis cu capul în plasă. În ultimele minute, FC Argeș a irosit și o lovitură de pedeapsă. Șerban a fost faultat în careu, centralul a indicat punctul cu var, însă portarul Chiajnei a ghicit colțul pe care a bătut Celestine.

FC Argeș, I repriză: Greab – Cestor, Dobrosavlevici, Marius Constantin – Latovlevici, Njike, Raynov, Jakolis – Calcan, Donisa, Ganea.
După pauză au mai intrat Straton, Bertrand, Celestine, Ișfan, Meza Colli, Tofan, Vianna, Șerban, Alceus. Antrenor: Andrei Prepreliță.

Concordia Chiajna, I repriză: Chesneau – Simion, Palmeș, Stănică, Andreescu – Lullaku, Codrea, Pațurcă, Burlacu – Mediop, Negoi. După pauză au mai intrat Duță, Levi, Pintilie, Piper, A.Voicu, Tulea, I.Voicu, Cocoș și Bălan. Antrenor: Ianis Zicu.

foto: Gabriela Neacșu

Ultimele Știri

Dacă ai aceste nume în buletin Mioara, Ursu sau Lupu ești Privilegiat

Muzeul Național de Istorie Naturală Grigore Antipa celebrează Ziua Mondială a Animalelor și oferă acces gratuit tuturor vizitatorilor care...

Alte știri din aceeași categorie