19.6 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 28 mai, 2022

FECIOARĂ: Bani și viața profesională în 2017!

Alte Știri

Pentru Fecioare, anul 2017 ar putea fi destul de agitat în plan financiar.

Cândva în decursul anului este posibil să ai nevoie de sprijinul familiei, fie că vorbim de familia întemeiată de tine, fie de cea din care provii. Sau poate că familia are nevoie de sprijinul tău și, atunci, veniturile tale pot părea uneori insuficiente.

Venus, stăpâna casei banilor Fecioarei, se găsește în 2017 în ciclul retrogradării și îți poate da ușor peste cap planurile legate de investiții mari, de călătorii, de speculații financiare și/sau de copii.

De asemenea, casele financiare ale Fecioarei sunt activate în 2017 (mai ales în primul trimestru, dar și la final de septembrie și început de noiembrie) de opoziția Jupiter-Uranus. Acest aspect poate indica o revoluție absolut necesară în mentalitatea ta vizavi de obținerea și gestionarea banilor. Modul în care înțelegi să îți evaluezi munca și să te pui în valoare cântărește mult și, cel mai probabil, vei trece prin perioade de supraapreciere și de subapreciere.

Până în octombrie 2017 ar fi bine să nu îți faci planuri foarte precise de investiții. Pe cât de mulți bani ai putea câștiga la un moment dat, pe atât de mari și de neașteptate ar putea fi anumite cheltuieli. Este recomandat să fii deosebit de atent la tot ceea ce înseamnă taxe și impozite, dar și la credite sau datorii mai vechi, care tind să atârne greu.

Mercur are și în 2017 câteva perioade de retrogradare: 1-8 ianuarie, 10 aprilie – 3 mai, 13 august – 6 septembrie, 3-23 decembrie. Fiindcă Mercur este guvernatorul Fecioarei, retrogradarea lui te influențează mai puternic decât pe nativii celorlalte zodii, cu atât mai mult cu cât Mercur îți stăpânește și casa carierei.

Astfel, în prima săptămână din ianuarie 2017 ar fi indicat să eviți semnarea de contracte imobiliare sau înțelegeri de afaceri.

Apoi, între 10 aprilie și 3 mai 2017 sunt de evitat examenele și călătoriile pe distanțe lungi. Dacă nu poți reprograma examenele, ar fi bine să te asiguri că ai programa corectă, toată documentația necesară, precum și locul și data. Urmărește cu atenție aceste date, se pot modifica!

Perioada august-septembrie 2017 este perfectă pentru revizuirea modului în care comunici și reconsiderarea imaginii pe care o arăți celorlalți, pentru că acestea îți pot afecta cariera și reputația profesională. Vei fi evaluat în funcție de ceea ce spui sau scrii, de ceea ce transmiți chiar și non-verbal.

Ultima perioadă de retrogradare a lui Mercur, 3-23 decembrie 2017, te aduce în situații foarte asemănătoare cu cele de la începutul anului. Este posibil să conștientizezi o eroare, sau să o repeți, mai ales în ceea ce privește casa și relațiile de familie.

Ultimele Știri

S-a instalat bâlciul în centrul Câmpulungului…

S-a instalat bâlciul în centrul Câmpulungului...Deocamdată circulația în zonă nu a fost oprită decât cea pietonală. În fața fostului club...
Dr.Max - farmacie online

Alte știri din aceeași categorie