Femeia amenințată cu moartea, salvată de avocatul Ionașcu!

Femeia amenințată cu moartea, salvată de avocatul Ionașcu!

Cristina Bogdan din localitatea Berevoești, femeia care ar fi terorizată de soţ a mers la Acces Direct alături de băieţelul de doar un an şi jumătate. Tânăra spune că ameninţările, scandalurile şi clipele de groază sunt la ordinea zilei, chiar dacă bărbatul fără inimă a avut un ordin de restricţie.

,,A fost o poveste destul de lungă, ne-am cunoscut acum 7 ani, am locuit 3 ani împreună. Nu s-a mai putut pentru că se purta foarte urât și era violent. Am sperat că o să se schimbe, dar el tot făcea în continuare. M-a bătut însărcinată, în casa unor prieteni, mi-a dat cu pumnii în cap. Am plecat din cauză că se purta urât nu mă ajuta cu copilul, îmi făcea scandal, îmi speria copilul, am plecat cu ajutorul poliției pentru că nu reușeam singură. Nu am fost căsătoriți, i-am făcut plângeri peste tot, l-am dat în judecată, dar cu toate aceste nu s-a luat nicio măsură. Am ajuns până la comandantul IPJ Argeș, dar lui nu îi este frică. M-a amenințat că trece cu mașina peste mine, dacă mă prinde singură și multe altele”, a declarat Cristina Bogdan în cadrul emisiunii. 

Prezent în emisiune avocatul Daniel Ionașcu a declarat că Achim Tiberiu Flavius, cel care a amenințat-o cu moartea pe concubina sa a încălcat un ordin de protecție, iar pentru acest lucru trebuie condamnat. Pentru a stopa violența domestică, avocatul Daniel Ionașcu a dechis un proces pe rolul Judecătoriei câmpulung, apărând-o pe Cristina Bogdan pentru a o salva de la moarte și a o ajuta să își crească în liniște copilul, pentru că lui Achim nu îi este frică nici de poliție, nici de judecători și nici de Dumnezeu dacă și-a jucat în picioare partenera de viață de atâtea ori, mai ales însărcinată. 

La data de 16 septembrie 2016, Judecătoria Câmpulung admite cererea avocatului Daniel Ionașcu și obligă pârâtul să păstreze o distanţă minimă de 50 m faţă de reclamantă şi faţă de locuinţa acesteia. Stabileşte durata măsurii dispuse prin prezentul ordin ca fiind de 6 luni de la data emiterii prezentului. Dispune comunicarea dispozitivului către structurile Poliţiei Române în a cărei rază teritorială se află locuinţa reclamantei şi se va pune în executare deîndată, sub supravegherea poliţiei. Obligă pârâtul la 2000 lei cheltuieli de judecată. 

About The Author

Related posts