Fernando a rupt inimile a două tinere! Ce a urmat…
Fernando a rupt inimile a două tinere! Ce a urmat…

Fernando a rupt inimile a două tinere! Ce a urmat…

O bătălie care s-a produs la Pojorâta, comuna Lereşti, a pornit de la o poveste amoroasă între un tânăr de 24 de ani şi o primă fostă şi o a doua fostă….

Telenovela încheiată cu topoare şi ameninţari a început în urmă cu 4 ani.

În urmă cu 4 ani, între fiica lui Zamfir Ilie de 14 ani Mălina şi un băiat de 20 de ani, Fernando,  s-a înfiripat o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi tineri s-au mutat împreună şi părea ca nimeni şi nimic nu îi mai poiate despărţi.

Numai ca povestea de dragoste a început să fie din ce în ce mai superficiala, iar Mălina, ajunsa acum la 18 ani, a avut şocul să afle ca Fernando,  are sentimente de iubire fată de altă fată din satul Pojorâta, comuna Lereşti, o anume Elena din familia Coşcodaru.

După mai bine de 4 ani de concubinaj, Miruna s-a trezit că Fernando o părăseşte. Respectivul a plecat la fata familiei Coşcodaru, Elena. Părinţii l-au primit bine, însă se pare că tânărului nu prea i-a priit aici, căci, înainte de sărbători, a plecat de la Coşcodari, şi dus a fost.

Părinţii proaspăt părăsitei, au crezut ca s-a întors la fosta iubire, la Miruna, şi pentru că nu au suportat aşa o rusine, astfel că au pornit sa se răzbune.

Înarmaţi cu topoare, tatăl şi fratele Elenei, au venit la poarta familiei Zamfir, să se răzbune pe ei si pe cel care le-a dezonoratb fiica. Cum băiatul nu se afla la familia Zamfir, aceştia din urmă au crezut ca scandalul se va opri, însă nu a fost aşa, pentru că cei doi Coşcodari, au sărit la ai lui Zamfir cu topoarele să îi omoare.

Speriaţi aceştia au cerut ajutorul poliţistilor, însă la această oră, cei ai lui Zamfir, spun că lor le e teamă să mai iasă din casa pentru că ai lui Coşcodaru încă îi ameninţa cu moartea.

Se pare că, tânărul care a băgat discordia între Zamfir şi Coşcodaru, Fernando,  s-a întors acasă la familia lui, probabil acum aşteaptă să vadă deznodământul poveştii create de el, şi să găsească, de ce nu, o altă tânără cu care să-si refacă viaţa.

About The Author

Related posts