Festivalul covrigilor cu ou a scos la iveală tinere talente!

Festivalul covrigilor cu ou a scos la iveală tinere talente!

Festivalul covrigilor cu ou a scos la iveală tinere talente! În zona de nord a județului Argeș încă se mai fac covrigi cu ou la cuptorul cu lemne din curte. Acest lucru au demonstrat cei care s-au încris în concurs la secțiunea tinere talente.

Festivalul covrigilor cu ou organizat la Lerești a ajuns la cea de-a XII-a ediție a avut  loc în a doua zi de Rusalii, luni, 17 iunie.

Festivalul a fost organizat de Asociaţia „Alunelul” din Lereşti, în colaborare cu brandul Un Băiat și o Fată cu implicarea primăriei Lerești.

Festivalul îşi propune promovarea covrigilor tradiţionali, preparați și copți de gospodine în casă, la cuptor cu lemne, specifici numai zonei Muscel.

La Festivalul covrigilor cu ou, s-au înscris în concurs patru societăți comerciale, 3 gospodine și 3 tinere speranțe. Este vorba despre Un băiat și o Fată, Power forever, Alex&Theo și Cătă Party. Gospodinele sunt Bucurenci Nicoleta, Toader Daniela, Neguș Elena, iar la tinere speranțe s-au înscris Popescu Alex, Vulpoiu Alexa și Popa Ana.

Juriul a fost format din președinte Oană Ion, Dăscăleț Maria, Suseanu Eugenia, Herișanu Viorina și Nițică Marcela.

Juriul a trecut pe la fiecare stand, membri acestuia au degustat fiecare produs aflat în concurs şi în urma deliberării s-au declarat câştigătorii.

Este vorba la societăți:

Locul I – Un băiat și o Fată,

Locul II – Power forever,

Locul III – Alex&Theo 

Locul IV – Cătă Party.

La secțiunea gospodine clasamentul a fost următorul:

Locul I – Bucurenci Nicoleta,

Locul II – Toader Daniela,

Locul III – Neguș Elena.

La secțiunea tinere speranțe clasamentul a fost:

Locul I – Popescu Alex,

Locul II – Vulpoiu Alexa,

Locul III – Popa Ana. 

About The Author

Related posts