19.8 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 28 mai, 2022

Filmul care spune povestea lui Octav (Marcel Iureș) filmat şi lansat la Câmpulung

Alte Știri

Fiul celebrului dirijor Sergiu Celibidache, Serge Ioan, va debuta ca regizor în lungmetrajul de ficțiune. Filmul său de debut se numește „Octav” și este o dramă care explorează teme universale, precum timpul, nostalgia şi dragostea. În rolul principal va juca Marcel Iureș.

Filmările pentru „Octav” s-au desfășurat în perioada 21 martie – 30 aprilie 2016, la Câmpulung, în judeţul Argeş, dar şi în studiourile din Buftea (Ilfov).

Artiştii au fost cazaţi la o pensiunea Un Băiat şi O Fată din oraş, iar dimineţile şi le-au început cu o cafea la o terasă din centrul municipiului.

Vineri, 22 septembrie la ora 19.00, filmul „Octav” va fi lansat la Casa de Cultură a Sindicatelor C. D. Aricescu. Evenimentul își propune să facă cunoscut publicului din Câmpulung Muscel un film aparte în peisajul cinematografic românesc, prin îmbinarea dintre emoţie şi nostalgie. Filmul reprezentând o „declarație de celebrare a vieții”, ce transpune o serie de imagini calde și poetice despre România.

Filmul „Octav”, în regia lui Serge Ioan Celebidachi, are o distribuție de excepție: Marcel Iureș, Victor Rebengiuc, Andi Vasluianu, Lia Bugnar, Ioan Andrei Ionescu, Maria Obretin, Ștefan Velniciuc, Mihai Dinvale, Roxana Guttman, Silviu Biriș, Dana Rogoz, Alexandru Mandu, Alex Bogdan, Eric Aradits, Alessia Tofan, etc..

Mare parte a peliculei a fost filmată în Câmpulung, la Vila Golescu a Fundaţiei „Pro Patrimonio”.

Ultimele Știri

GODENI: Primarul Ion Pădureanu, apel disperat pentru localnici

GODENI: Primarul Ion Pădureanu, apel disperat pentru localnici: "Dragi cetățeni din Costești și Capu Piscului de o săptămână pompăm apă,...
Dr.Max - farmacie online

Alte știri din aceeași categorie