Fiul fostului vice al CJ, Florea Costache a tăiat cu sabia mai mulţi câini, la Dealul Sasului!

Fiul fostului vice al CJ, Florea Costache a tăiat cu sabia mai mulţi câini, la Dealul Sasului!

Fiul fostului vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Argeş, Florea Costache cel care nu mai este printre noi, de câţiva ani buni, a revenit recent în peisajul argeşean, după ce s-a înrolat în Legiunea Străină. Mihai Costache a fost ofiţer după ce a absolvit Academia de Informaţii ca şef de promoţie, dar a părăsit rapid sistemul din cauze numai de el ştiute. De-a lungul timpului Mihai Costache a ieşit în evidenţă prin mass-media datorită faptelor sale de agresivitate. De data aceasta a comis-o din nou, sâmbătă 25 iulie la Dealul Sasului unde are o casă de vacanţă, moştenire de la tatăl său. Înarmat cu o sabie şi un pistol, sâmbătă spre seară, a dat iama în stâna deţinută de fiul viceprimarului comunei Dâmbovicioara, Ion Florescu, și a făcut prăpăd printre toți câinii care i-au ieșit în cale.
Viceprimarul Florescu ne-a povestit ceea ce s-a întâmplat, scene ce par desprinse din filmele de groază ”știu că în urmă cu o săptămână și-a plimbat câinele, un ciobănesc german, fără să fie legat și că doi câini din zonă s-au luat de câinele lui. A venit în jur de ora 17.00, când eram plecați, și la stână erau doar nora și nepotul. Mai era însoțit de cineva și a început să alerge câinii. A tăiat cu sabia o cățea după care a ajuns la câinele nostru, care era legat, și i-a făcut mai multe tăieturi. Nora mea a ieșit și a început să țipe, iar el a tras trei focuri în aer și a plecat. Nu cred ca așa ceva este normal”.
Duminică dimineață, viceprimarul Ion Florescu, a ajuns cu câinele la medicul veterinar Anghel Zidarul, care ne-a precizat că animalul, un câine ciobănesc Carpatin, prezenta patru răni grave, până la os, provocate de un corp tăios. Două tăieturi în zona crupei, una la ureche și alta pe coloană, care este cea mai gravă. Viceprimarul Florescu vrea să-și facă dreptate legal considerând că o astfel de atitudine pune în pericol și viețile oamenilor din zonă.
 

About The Author

Related posts