Focul a mistuit o casă din Cetăţeni! Doi copii minori au ajuns la spital!

Focul a mistuit o casă din Cetăţeni! Doi copii minori au ajuns la spital!

Flăcările au mistuit casa unor oameni din comuna argeşeană Cetăţeni. Când a izbucnit incendiul, în casă se aflau doi copii care au reuşit să iasă la timp pentru a se salva. Pompierii de la Detaşamentul de Pompieri Câmpulung şi de la Formaţia de Pompieri din localitate s-au luptat mai bine de trei ore cu focul.

În jurul orei 10.30 a fost apelat numărul de telefon 112 pentru a se anunţa că în comuna Cetăţeni o casă a fost cuprinsă de flăcări. La faţa locului s-au deplsat pompierii musceleni şi cei din localitate şi o ambulanţă SMURD. Intervenţia pompierilor a fost destul de dificilă, durând trei ore din cauza drumului îngust şi mai ales că în locuinţă erau doi copii minori. Aceştia au fost evacuaţi la timp şi li s-au cordat îngrijiri medicale la faţa locului. Primarul localităţii, a sosit la locul incendiului pentru a da o mână de ajutor la stingerea acestuia. Pagubele sunt destul de însemnate, din locuinţă rămânând doar zidurile. Urmează ca cei de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenţă săa stabilească exact cauzele producerii incendiului.

Cei doi copii minori au fost transportaţi la UPU Câmpulung pentru îngrijiri medicale. Aceştia sunt uşor intoxicaţi de la fum, în schimb nu au avut nicio vătămare corporală.

About The Author

Related posts