Focuri de armă în Argeş! Doi hoţi au fost prinşi de poliţiştii argeşeni! Aceştia riscă până la 10 ani de puşcărie

Focuri de armă în Argeş! Doi hoţi au fost prinşi de poliţiştii argeşeni! Aceştia riscă până la 10 ani de puşcărie
Hoţi prinşi cu focuri de armă noaptea trecută în Argeş. Vorbim despre doi tineri, unul minor, de 17 ani, celălalt de 26, care au sustras peste o jumătate de tonă de combustibil dintr-un puţ de sondă. Când au văzut poliţiştii, au fugit cu maşina. Cinci kilometri au gonit cu maşina poliţiei pe urmele lor. Au oprit abia când oamenii legii au făcut uz de armă.

Incidentul s-a petrecut în comuna Merişani din Argeş. Cei doi hoţi erau cu o maşină înmatriculată în Suedia, cu girofaruri de intervenţie, lângă un puţ de sondă dintr-un parc petrolier. Asta a atras atenţia unui echipaj de la secţia Bascov, aflat în patrulare. De aici până la o urmărire ca-n filme a fost doar un pas. Hoţii au demarat în trombă cu maşina poliţiei pe urmele lor. Când au văzut că nu opresc, cei trei poliţişti au făcut uz de armă, atât în plan vertical, pentru avertisment, cât şi în plin, în maşina hoţilor. Unul dintre gloanţe a pătruns prin geam, caroserie şi parasolar. Abia atunci hoţii au oprit şi au încercat să o ia la sănătoasa pe jos. Au fost însă prinşi şi imobilizaţi.

Hoţii au fost duşi la secţia din Bascov pentru audieri. Tot acolo au ajuns şi rudele lor. Tânărul de 26 de ani mai are antecedente. A mai fost prins la furat.
În maşina hoţilor se aflau 18 bidoane cu combustibil, aproape toate pline; în total 540 de litri. Tot prejudiciul a fost recuperat. Tinerilor li s-au întocmit dosare penale pentru furt calificat şi riscă până la 10 ani de puşcărie.

About The Author

Related posts