Forest România 2019 – Târg forestier în aer liber

Forest România 2019 – Târg forestier în aer liber

FOREST ROMANIA singurul târg forestier în aer liber, cu demonstrații practice aduce în atenţia specialiştilor, la cea a 3-a ediţie, subiecte de dezbatere actuale, propunând ca temă centrală în anul 2019 „Gestionarea durabilă a pădurilor- contribuţie activă la protejarea climei”.

Timp de 3 zile, veti avea ocazia să aflați ultimele noutăţi din domeniul tehnologiilor forestiere prezentate de cele peste 60 de companii prezente, să urmărească un amplu program de demonstraţii practice, precum şi să participe la dezbateri interactive, pe teme de actualitate, în cadrul secţiunii de Forum.

Forest România 2019 este un târg forestier în aer liber. Demonstrațiile practice vor avea loc în perioada 5-7 septembrie 2019, la Zizin, comuna Tărlungeni, județul Braşov.

Modalităţi de acces în cadrul expoziţiei:

1) bilet de intrare cu 50% reducere, obținut prin INSCRIERE ONLINE AICI. Veţi primi pe adresa de e-mail comunicată, un cod QR ce trebuie prezentat la Casa de bilete de la intrarea în expoziţie, pentru a achiziționa biletul de intrare cu 50% reducere (20 lei).

2) bilet de intrare 40 lei/pers/zi,  achiziționat la Casa de bilete din cadrul expoziției.

3) invitație din partea firmelor expozante, partenerii evenimentului sau a organizatorului.

About The Author

Related posts