20.7 C
Campulung Muscel
marți, 9 august, 2022

Fostul episcop Onilă rămâne cu imaginile compromițătoare pe internet! Tribunalul București le-a dat dreptate jurnaliștilor!

Alte Știri

GHINION… Chiar de ziua Sfinților Apostoli Petru și Pavel, când la Episcopia Hușilor era mare sărbătoare cu prilejul hramului, instanța Tribunalului București l-a necăjit foarte tare pe fostul episcop, Cornel Onilă.

Pe 29 iunie, judecătorii nu doar că i-au respins pe fond ierarhului retras al Hușilor cererea prin care solicita ca jurnaliștii de la „safielumina” să șteargă toate articolele și imaginile compromițătoare care îl vizează, ba l-au mai obligat și la plata a 7.422 lei, cheltuieli de judecată.

Instanța Tribunalului București a considerat cererea reclamantului Onilă drept „neîntemeiată”.

Este posibil ca hotărârea să-l fi surprins foarte tare pe fostul episcop, care știe sigur că e complet nevinovat, iar tot ceea ce a scăpat în spațiul public din anchetă și a fost publicat apoi de jurnaliști sunt doar niște „trucaje ordinare”.

Iată însă că instanța Tribunalului București a cântărit toată situația și a considerat că imaginile respective, grotești, ce-i drept, și de neprivit de niciun om vreodată, trebuie să rămână publice, la fel și articolele scrise de jurnaliști. Lupta fostului ierarh al Hușilor nu este însă finalizată, căci are vreme 30 de zile să declare apel. Dorința rămâne constantă: jurnaliștii în cauză să șteargă pentru totdeauna toate articolele și imaginile care au uluit în 2017 o țară întreagă. Continuarea o găsiți AICI.

Ultimele Știri

Știați că în România există cel mai mare lac helioterm din lume?

Știați că în România există cel mai mare lac helioterm din lume? Este cunoscut faptul că România dispune de...

Alte știri din aceeași categorie