20.7 C
Campulung Muscel
marți, 9 august, 2022

Francesco Șerban, președinte executiv al Partidului Națiune Oameni Împreună NOI, consideră că oamenii politici din România au fost lipsiți de reacție sau doar au luat poziții extrem de palide după declarațiile făcute de Viktor Orban

Alte Știri

Francesco Șerban, președinte executiv al Partidului Națiune Oameni Împreună NOI, consideră că oamenii politici din România au fost lipsiți de reacție sau doar au luat poziții extrem de palide după declarațiile făcute de Viktor Orban, primul ministru al Ungariei, la Băile Tușnad. Și, spune liderul Șerban, nu este, din păcate, prima dată când oficiali unguri, aflați în România fac declarații controversate și, de asemenea, nici prima oară când liderii partidelor mari trec cu vederea asemenea chestiuni grave. prin urmare, conducerea formațiunii politice NOI a luat ferm poziție și susține că atitudinea demnitarului ungar a migrat de la de la forme “subtile” la forme coerente de ingerință și printr-un comunicat de presa iau poziție și amintesc despre Constituția României și drepturile tuturor cetățenilor ei.

„Cetățenii României, inclusiv din perspectivă etnică integrativă, înțeleg să acționeze, să se comporte și să conviețuiască pe teritoriul României”

„𝗨𝗻𝗴𝗮𝗿𝗶𝗮 𝗮𝗿𝗲 𝗮𝗺𝗯𝗶𝘁̦𝗶𝗶” – Acesta este doar unul dintre mesajele, nu doar lipsite de echivoc, dar și de normele de conduită impuse de uzanțele internaționale în astfel de cazuri și de tratatele fondatoare la care suntem parte, pe care dl Viktor Orban – premierul Ungariei a ținut să le transmită zilele trecute de pe teritoriu românesc, mai precis, de la Tușnad.
De menționat este faptul că premierul Ungariei nu s-a aflat în România în vizită oficială de lucru, cu tot ceea ce presupune protocolul la acest nivel, aspect care în opinia Partidului NAȚIUNE OAMENI ÎMPREUNĂ este de natură să accentueze și mai mult caracterul nepotrivit, pe alocuri, impardonabil al intervenției asumate de către domnia sa. Continuarea o găsiți AICI.

Ultimele Știri

Știați că în România există cel mai mare lac helioterm din lume?

Știați că în România există cel mai mare lac helioterm din lume? Este cunoscut faptul că România dispune de...

Alte știri din aceeași categorie