Breaking News
Frumusețile din Corbi expuse la Târgul de Turism al României
Frumusețile din Corbi expuse la Târgul de Turism al României

Frumusețile din Corbi expuse la Târgul de Turism al României

Comuna Corbi a participat la cel mai mare eveniment de turism din țară, alături de agenții de turism, tour-operatori, branduri de turism puternice din întreaga Europă și reprezentanți ai regiunilor din România.

Primarul Virgil Baciu a înțeles că turismul poate fi o adevărată mină de aur pentru această parte din județ și pentru zona rurală. A reușit să investească masiv în infrastructură, a încurajat locuitorii să păstreze și să promoveze tradițiile, a produs evenimente. Au apărut și investiții în pensiuni de calitate. Și, desigur, prezenta la astfel de târguri unde, dacă ai cu ce să ieși în evidență atragi atenția cu succes.

“Comuna Corbi, în parteneriat cu Camera de Comerț, Industrie și Agricultura Argeș, a participat la Târgul de turism al României, ce s-a desfășurat în perioada 20-23 februarie 2020 la Romexpo pavilionul B2 – București. Participarea noastră a avut ca scop promovarea turismului, a produselor locale, a tradițiilor si obiceiurilor, a evenimentelor anuale, dar și evidențierea localității, ca un reper important al identității naționale”, a transmis primarul comunei printr-o postare pe Facebook. 

About The Author

Related posts