GALERIE FOTO: O zi la Parlamentul României la invitația deputatului Simona Bucura Oprescu

GALERIE FOTO: O zi la Parlamentul României la invitația deputatului Simona Bucura Oprescu

În data de 27 octombrie, din Mioveni pleca în drum spre Palatul Parlamentului, un autocar cu 50 de persoane. Pe bancă se află însăşi deputatul PSD, Simona Bucura Oprescu, care le-a  adus la cunoştinţă celor prezenţi că se merge la Palatul Parlamentului pentru o acţiune de informare şi documentare.

Până la întâlnirea pe autostradă cu cel de-al doilea autocar, cu 30 de persoane, ce venea de la Moșoaia, deputatul a mulţumit organizatorilor şi celor prezenţi, rugând pe fiecare persoană în parte să-şi spună la microfon părerea despre această acţiune, fapt care nu a rămas fără răspuns.

Clădirea Parlamentului este un monument arhitectural, care are o suprafaţă de 30.0000 mp. Este înscrisă în cartea Recordurilor şi este cea de-a două clădire administrativă că mărime din lume după Pentagon. Are o înălţime de 86 m (peste cotă) şi o adâncime de 92 m.

După intrarea în clădire s-a mers în sala grupului parlamentar al PSD din Camera Deputaţilor, unde cei prezenţi au avut surpriză plăcută de al întâlni pe preşedintele Camerei Deputaţilor Florin Iordache. Deputatul Simona Bucura Oprescu îndeplinind funcţia de purtător de cuvânt şi vicepreşedinte în comisia pentru administraţie publică şi amenajarea teritoriului a prezentat cu lux de amănunte, care sunt atribuţiile Camerei Deputaţilor, cum se iniţiază, modifică sau se adoptă legi.

Cei prezenţi au constatat că deputatul are o activitate de excepţie cu 50 de propuneri legislative, din care 15 legi promulgate.

De asemenea are 38 de luări de cuvânt, 15 declaraţii politice, întrebări şi interpelări 17, moţiuni 2, este tot timpul alături de oameni şi credem că şi oamenii vor fi alături de dânsa atunci când le cere sprijinul.

Însoţiţi de ghidul parlamentului s-a trecut apoi la vizitarea sălilor clădirii, centrul internaţional de conferinţe, inclusiv la subsolul amenajat pentru vizitatori. În sala Camerei Deputaţilor invitaţii au luat loc în bănci şi au simulat luarea cuvântului de la tribună.

About The Author

Related posts