19.6 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 28 mai, 2022

GEMENI: Bani și viața profesională în 2017!

Alte Știri

Începi anul 2017 cu o eclipsă de Soare în casa carierei Gemenilor, eclipsă care are loc pe 26 februarie și care poate marca un moment de criză în ceea ce privește direcția spre care îți conduci sau îți (re)așezi existența. Este posibil să îți dorești mai multă vizibilitate publică, să vrei să fii perceput ca o persoană importantă.

Dacă ai depus eforturi susținute până acum în plan profesional, ai șanse mari ca în 2017 meritele tale să fie recunoscute și răsplătite. Este, de asemenea, un moment foarte bun pentru a-ți revizui proiectele pe termen lung și pentru a te asigura că acestea corespund idealurilor tale.

Cum Neptun se află în casa carierei Gemenilor, acum ai posibilitatea să alegi în ce direcție și în ce mod vrei să îți exerciți vocația. Dacă ai dubii, evenimentele din 2017 te vor ajuta să înțelegi care îți este drumul.

În a doua jumătate a lunii martie, prima săptămână din aprilie și prima decadă din august 2017, este recomandat să fii deosebit de prudent în ceea ce privește speculațiile financiare sau împrumuturile, chiar dacă tu crezi că sunt pentru o cauză bună.

Din cauză că Jupiter se află în careu cu Pluton, perioadele de mai sus nu sunt propice extinderii afacerii tale, pentru că există predispoziția de a te întinde mai mult decât este rezonabil, mai mult decât îți permite buzunarul în mod real. Dacă te vei găsi în situația de a depinde de alții, ai face bine să nu le forțezi mâna și să nu întreci măsura nici în ceea ce privește creditele.

În iunie și iulie 2017 tinzi să fii mai agresiv(ă) decât de obicei în urmărirea intereselor tale financiare și profesionale, iar acest lucru poate fi sancționat dur de către cei din jur.

Lunile mai, septembrie și octombrie 2017 sunt însă deosebit de favorabile negocierilor, deplasărilor, tranzacțiilor de orice fel, reconcilierilor, implementării unor metode noi de lucru.

Pentru Gemenii care nu au un loc de muncă sau pe care nu îi satisface jobul actual, intrarea lui Jupiter, Marele Benefic, în casa muncii Gemenilor pe 10 octombrie 2017 este de foarte bun augur. Actualizează-ți CV-ul și pregătește-te să-ți asumi mai multe sarcini decât de obicei, fii activ(ă) în căutarea unui (nou) loc de muncă!

Sfârșitul lunii noiembrie și luna decembrie 2017 vin cu multă armonie sufletească și cu sentimentul că în sfârșit ai găsit ceea ce cauți din punct de vedere profesional.

Ultimele Știri

S-a instalat bâlciul în centrul Câmpulungului…

S-a instalat bâlciul în centrul Câmpulungului...Deocamdată circulația în zonă nu a fost oprită decât cea pietonală. În fața fostului club...
Dr.Max - farmacie online

Alte știri din aceeași categorie