Georgescu vrea la Mioveni, un Târg de Crăciun ca cel de la Viena și Budapesta! Așteaptă sugestii!

Georgescu vrea la Mioveni, un Târg de Crăciun ca cel de la Viena și Budapesta! Așteaptă sugestii!

De-a lungul timpului, primarul Ion Georgescu a primit mai multe solicitări să organizeze un Târg de Crăciun pe platoul Casei de Cultură a Sindicatelor Dacia din Mioveni. Anul acesta a luat decizia să pună bazele primei ediții, în luna decembrie. Dorește cel puțin o copie a târgurilor de iarnă de la Viena și Budapesta la Mioveni. Edilul a lansat inițiativa pe pagina sa de socializare și este interesat să primească pentru organizarea acestui eveniment, parteneri și sponsori din mediul privat.

Din aceste considerente, persoanele care doresc să beneficeze de această oprtunitate pentru a-și promova sau vinde produsele specifice sărătorilor de iarnă, sunt rugate să ne transmită intenția, a mai scris primarul Ion Georgescu pe pagina sa de socializare.
Așteptăm impresiile dumneavoastră despre intenția de organizare a acestui târg și de participare ca sponsor/partener la Registratura Primăriei orașului Mioveni, prin e-mail cic@primariamioveni.ro, prin fax 0248/260500 sau direct pe pagina de Facebook, a mai completat Georgescu.

În perioada de funcționare a ”Târgului de Crăciun – Mioveni 2016” (15-17 decembrie), vor fi organizate zilnic programe artistice, momente de animație pentru cei mici și multe alte surprize pentru toate vârstele.

 

 

About The Author

Related posts