Breaking News

Cu ce partid votați la alegerile parlamentare, din 6 decembrie?

PSD
PNL
USR PLUS
PRO ROMANIA SOCIAL - LIBERALĂ
PMP

Gheorghe Marin, veșnicul parlamentar de Muscel tras pe dreapta!
Gheorghe Marin, veșnicul parlamentar de Muscel tras pe dreapta!

Gheorghe Marin, veșnicul parlamentar de Muscel tras pe dreapta!

Gheorghe Marin, veșnicul parlamentar de Muscel tras pe dreapta! PSD Argeș a decis să primenească radical lista pentru alegerile parlamentare.

Dintre cei rămași din vechea gardă, doi sunt parlamentari de un singur mandat (Cristina Stocheci și Nicolae Georgescu) și unul singur are două mandate-Simona Bucura Oprescu.  

Restul, figuri epuizate politic, cu trei, patru sau chiar cinci mandate-out! Au dispărut din peisaj, adică de pe liste, senatorii Șerban Valeca și Gheorghe Marin, veșnicul parlamentar de Muscel, precum și deputatul Radu Vasilică. Iar Gabriela Zoană a rămas pe dinafară fiind considerată o relicvă a echipei Liviu Dragnea.

Așadar, noutățile pe locuri considerate eligibile (între locurile 1-4 la Camera Deputaților și locurile 1-2 la Senat) sunt persoane cu o identitate profesională solidă și de mare notorietate în plan local și deopotrivă național.

Și, atenție, toți sunt argeseni și trăitori în județul nostru! Ne referim la liderul Sindicatului Dacia, Nicolae Pavelescu, la rectorul Universității Constantin Brâncoveanu-Ovidiu Puiu și la tânărul doctor piteștean Remus Mihalcea, actual manager al Spitalului Clinic Colentina și fost sef secție ORL la Spitalul Judetean Argeș, unul dintre tinerii doctori în mare vogă în plan național. 

Am aflat din surse de încredere că primarii din zona Muscel nu mai vor să facă campanie PSD-ului la alegerile parlamentare dacă pe liste se va mai afla din nou Gheorghe Marin. Aceștia vor să susțină tineri cu putere de muncă care să resusciteze imaginea partidului care la Câmpulung este demnă de o comparație cu cea a PNȚCD-ului.

About The Author

Related posts