Breaking News
Ghinea s-a pensionat! Nu a răspuns dacă va intra în politică…
Ghinea s-a pensionat! Nu a răspuns dacă va intra în politică…

Ghinea s-a pensionat! Nu a răspuns dacă va intra în politică…

Mari emoții, pentru secretarul Nicolae Ghinea. Cu vocea gâtuită și-a luat rămas bun de la consilierii locali. Toate discuțiile s-au purtat în picioare, printre lacrimi și glume. Consilierul local, Bogdan David l-a întrebat pe Ghinea dacă intenționează să intre în politică. În mod diplomat, cum a făcut-o până acum, a evitat răspunsul. Apoi a mai fost încă o dată de consilierul local Ionel State. Ghinea nu a răspuns!

Primarul Liviu Țâroiu i-a urat o pensie lungă lui Ghinea și i-a promis că nu o să îl dea niciodată afară din birou atunci când îi va călca pragul.

Consilierii locali care au intrat cu Ghinea în tot felul de polemici la ședințele Consiliului Local și-au cerut scuze dacă l-au supărat de-a lungul timpului, iar la rândul său secretarul Nicolae Ghinea a făcut același lucru.

Şi Executivul primăriei va trece printr-o schimbare substanţială. Pensionarea lui Nicolae Ghinea lasă vacant locul de secretar al municipiului Câmpulung, pentru ocuparea căruia trebuie organizat concurs. Atribuțiile de secretar au fost preluate de Ramona Simion, fostul secretar al primăriei Bughea de Sus.

 

About The Author

Related posts