27.4 C
Campulung Muscel
luni, 15 august, 2022

Ghiozdane şi rechizite pentru elevii din Mioveni!

Alte Știri
Ghiozdane şi rechizite pentru elevii din Mioveni!
La Mioveni, în prima zi de școală, elevii din clasele pregătitoare vor găsi pe bancă un ghiozdan plin cu rechizite!
Consiliul Local Mioveni va acorda la începutului anului școlar 2022-2023, peste 400 de pachete cu rechizite școlare, elevilor înscriși în clasa pregătitoare din unitățile de învățământ din Mioveni, în cadrul proiectului „Primul Ghiozdan”.
Pachetul cu rechizite școlare „Primul Ghiozdan”, în valoare de 120 de lei, conține câte un ghiozdan, un caiet de lucru – dezvoltare personal, un creion magic – exerciții grafice pentru clasa pregătitoare, un caiet de matematică A5 – 48 file, caiet dictando A5- 24 file, creioane cerate set de 12 culori, un set de scris: 1 riglă, 1 creion, 1 gumă die-cut, 1 ascuțitoare, creioane colorate set de 12 culori, mapă cu buton A4, penar cu fermoar, etichete școlare, acuarele tip pastilă 12 culori+pensulă și bloc desen A4, 16 file.
Atât ghiozdanele, cât și rechizitele sunt personalizate pe culori și imagini grafice, astfel încât cele destinate băieților să fie diferite de cele pentru fete.
Prin acest proiect, Consiliul Local Mioveni sprijină procesul instructiv – educativ, contribuind la creșterea accesului la educație a tuturor elevilor și la reducerea abandonului școlar.
Hotărârea nr. 144 poate fi consultată aici: https://emioveni.ro/…/hotar…/2021-2024/2022/_nr.144.pdfM
Ultimele Știri

Nervi de oțel. A început să se circule infernal prin Curtea de Argeș

Nervi de oțel. A început să se circule infernal prin Curtea de Argeș. Blocajele în trafic s-au suprapus cu...

Alte știri din aceeași categorie