Ghiţă a fost găsit mort în pădure la Cetăţeni!

Ghiţă a fost găsit mort în pădure la Cetăţeni!

Marţi noaptea, poliţiştii musceleni au fost solicitaţi de câţiva săteni din Cetăţeni, să caute un bărbat de 70 de ani care nu a mai fost văzut prin gospodărie. Emil Ghiţă locuia singur. Bărbatul nu avea rude, iar vecinii îl mai urmăreau să ştie că este în viaţă. Marţi seara, pentru că nu le-a răspuns, oamenii au intrat în panică, dată fiind starea de sănătate precară a omului. Ghiţă era suferind şi avea şi probleme psihice.

Oamenii au dat alarma şi poliţiştii musceleni şi cadrele medicale de la Ambulanţă au plecat în căutarea lui pe dealurile din jur.

Ghiţă avea probleme cu jocurile de noroc, toţi banii lui se duceau la păcănele. Vecinii îl certau pentru acest lucru, însă cum toată viaţa aparatele i-au mâncat banii, acum la bătrâneţe părea să nu mai aibă vreo şansă de scăpare de acest prost obicei.

Ghiţă a câştigat în urmă cu câţiva ani şi o sumă frumuşică, 300 de milioane de lei vechi, la loto de această dată, iar toţi banii s-au dus tot pe aparate şi jocuri de noroc, nu au ajutat deloc la refacerea căsuţei aproape dărâmate în care stătea. Din acest motiv, atunci când primarul din comună, Claudius Ciobanu s-a dus la Ghiţă acasă să vadă de ce bătrânul i-a cerut sprijin să îşi refacă locuinţa, vecinii au fost vocali spunând că Ghiţă nu merită ajutor că „a tăiat frunză la câini toată viaţa”.

Marţi noaptea, un consătean, se pare că i-a găsit trupul bărbatului aflat într-o avansată stare de putrefacţie. Pliţiştii musceleni şi cadrele medicale de la Ambulanţă nu au mai putut decât să constate decesul lui Emil Ghiţă. Certificatul de deces a fost eliberat de medicul de familie, Ghiţă fiind înregistrat la acesta cu afecţiuni medicale.

About The Author

Related posts